Geluid is van directe invloed op ons centrale zenuwstelsel. Daarom zijn bijvoorbeeld volume, frequentie en het aantal geluidsbronnen van invloed op ons welzijn en op onze concentratie. Een slechte akoestiek van een ruimte kan leiden tot blijvende gezondheidsschade. Bij Korrekt werken we voornamelijk met 2 systemen die hieronder worden uitgediept.

 

Akoestische plafondsystemen van Sto

 

STO SILENT TOP FINISH

De akoestische plafondsystemen van Sto zijn uitermate flexibel in het gebruik. Het akoestische paneel kan zelfs geïnstalleerd worden in een gebogen vorm. Dit maakt het mogelijk vloeiende lijnen te creëren tussen oppervlakken van verschillende hoogten of grote bogen en rondingen. Naast de zeer effectieve akoestische eigenschappen voldoen de systemen aan de hoogste ontwerp- en designeisen. De systemen zijn niet alleen toepasbaar in schitterend wit, dat onder verschillende lichtomstandigheden een glinstering aanmoedigt. Ook kan de eindlaag in een verscheidenheid aan pasteltinten geleverd worden, wat zorgt voor eindeloze mogelijkheden in een creatieve kleurkeuze. Steeds meer van de Sto producten zijn goedgekeurd met het internationale keurmerk natureplus® (dit staat voor gezondheid, milieu en functie), zoals de coating StoSilent Superfein.

StoSilent Top is een geluidsabsorberend, naadloos plafond- en wandsysteem met een gladde oppervlaktestructuur, op basis van een glasgranulaatplaat. Dit mogen wij als gecertificeerd verwerker bij u aanbieden.

Lees in deze brochure meer over de verschillende akoestische plafondsystemen van Sto.

Brochure                                 

Capacoustic Fine

Met CapaCoustic Fine beschikt u over een hoogwaardig akoestisch systeem dat niet alleen wordt toegepast in het chique interieur van privébezit en bedrijven in de publieke sector, maar ook in gebouwen met een bijzondere architectuur. CapaCoustic Fine is als bouwmateriaal klasse A (onbrandbaar) gecategoriseerd. Dit maakt de toepassing mogelijk in brandgevoelige gebieden van een gebouw. Ook in de monumentenzorg is CapaCoustic Fine een goede keuze omdat het systeem het uiterlijk van een stucwerkplafond dicht benaderd.

Naadloos Akoestisch Systeem

Lees in deze brochure meer over het akoestisch plafondsysteem CapaCoustic Fine van Caparol.

Brochure Capacoustic Fine