Bij Korrekt werken wij graag op wens van de klant. We krijgen dan ook regelmatig vragen omtrent speciale afwerkingen. We zien dit altijd als een uitdaging waar we ons lekker in kunnen uitleven. Hieronder vindt je een aantal van onze speciale afwerkingen waar we ervaring mee hebben. Mocht u iets wensen wat er niet tussenstaan, vraag er dan gerust naar! We gaan dan graag samen kijken wat er mogelijk is.

 

Sierlijsten en LED

Via onze leveranciers hebben we de keuze uit een groot assortiment van onbehandelde sierprofielen waarmee u eenvoudig uw interieur kunt verfraaien. Tevens kunt u kabels, scheuren en kleine oneffenheden eenvoudig wegwerken. Daarnaast zijn de er de laatste jaren veel nieuwe projecten op de markt gekomen met betrekking tot lijst en ornamentwerk, zoals lijstwerk met verlichting en plinten met ledverlichting. Met ledverlichting kan er een bepaalde sfeer gecreert worden in een ruimte die anders niet mogelijk zou zijn. Hieronder vind je enkele profielen die we vaak toepassen.

 

Ornamenten

Tegenwoordig wordt er nog vaak gedacht dat gipslijsten en gips ornamenten alleen in een oud of monumentaal pand geplaatst worden. Maar dat is echter een taboe. Gipslijsten en gipsornamenten maken elke inrichting in elk huis compleet, ongeacht in welk bouwjaar uw huis gebouwd is en ongeacht wat voor inrichting u in uw woning heeft. Dit is omdat de plafondlijsten en plafond ornamenten ook met de tijd mee zijn gemoderniseerd. Hieronder ziet u een voorbeeld van een ornament dat we in de horeca hebben toegepast.

Akoestisch Plafond6 small